artikkelbilde
Det er kanskje på tide å innrømme at PressFire.no er blitt en eldgammel nettside.

Først konseptualisert en gang under romertiden eller der omkring, så bygd med hyssing, tyggis og gode håp og drømmer en gang rundt 2008. Seks-syv år på internett er som kjent uendelig lang tid. I 2008 var smarttelefoner lite utbredt (Appstore var helt nytt og Android såvidt lansert), responsivt webdesign ikke-eksisterende og Windows Vista var fortsatt normen.

Noen oppdateringer her og der har det jo blitt, men nå som internett begynner å bli godt voksent er det dags for at vi tenker nytt her også.

Det betyr at vi trenger en liten boltreplass hvor vi kan formidle nyheter til dere om oss, uten å bruke den redaksjonelle drakten til PressFire, som skal være forbeholdt nyheter, intervjuer og anmeldelser.


PressFire Alpha
Denne siden er nettopp dét - området hvor vi diskuterer ting som skjer innad hos oss, eller hvor vi kommer med info om eventer vi skal arrangere, egne pressemeldinger og synspunkter på bransjen. Vi åpner oss litt opp, med andre ord.

Her kan vi ta for oss litt mer av bakomstoffet og hvordan vi driver PressFire. Hvordan jobber man med spill hver dag? Hvordan selges egentlig en annonse, og hvordan løser vi den kommersielle driften? Hvem lager egentlig PressFire? Kanskje vi bare rett og slett ønsker en temperatursjekk på noe vi planlegger å gjøre?

Dette er også den eneste plassen hvor andre enn journalistene i PressFire kan komme med innsyn inn i maskineriet bak det hele også. Det tror vi kan være interessant for deg som leser også.


PressFire Beta og forum
I tillegg til Alpha har vi så smått relansert PressFire Beta, hvor vi kommer til å legge ut prototyper av nettsider og andre tjenester, slik at dere kan komme med feedback, ris og kanskje til og med litt ros. Noen av betatestene vil være åpne for alle, mens andre vil være for spesielt inviterte i en periode.

Ettersom vi ikke får til å skrive om absolutt alle bittesmå detaljer rundt disse betasidene her på Alpha, så skal vi også lage et bedre forum med en egen tilbakemeldingsplass.

Alpha og Beta - dette er to bittesmå skritt mot et nytt og bedre PressFire. Det er nok en stund til vi tråkker oss helt til Omega, men vi håper du blir med på reisen.