artikkelbilde
Vi ser stadig på muligheter for å tilby nytt innhold på PressFire, og i den anledning har vi lenge tenkt en hel del på podcaster, men vi har liksom ikke helt sett for oss at vi har hatt mulighet til å lage en selv, mest fordi vi er så innmari bissi.

Så da muligheten dukket opp for et samarbeid med det vi synes er de beste podcasterne om spill i Norge, dro vi på oss beksemstøvlene (bækkerta, for dere trøndere) og hoppet i podcast-søla med beina først:

Selveste Rad Crew får fra i dag av sitt andre hjem her hos oss i PressFire, etter mange år sammen med Gamer.no-gjengen.

Vi skal være ærlig: vi har vært litt avstandsforelsket i Rad Crew en stund. Vi har alltid følt at den løse snippen har passet god med vår minst like åpne skjorte, men også profesjonaliteten bak produksjonen, regelmessigheten og ståpåviljen matcher oss udmerket.

- Jeg møtte Jostein på E3 i fjor, og etter at han lo av en vits jeg dro var det faktisk gjort. Siden den gangen har vi kranglet om film og spill på ujevn basis, så nå kan vi like gjerne krangle om spill i en podcast, sier redaktør i PressFire Jarle Hrafn Grindhaug.

- Vi er ganske sikre på at Rad Crew-gjengen beriker PressFire på en måte våre lesere setter pris på, fortsetter han.

- Vi passer sammen som et puslespill med to biter, stemmer daglig leder og redaksjonssjef Erik Fossum i.
- Med mindre puslespillet har mer enn to biter, for da passer vi sammen som et puslespill som har mer enn to biter.

 
Bamseklemmen du har ventet på
Det blir ikke bare sånn at vi skal fronte Rad Crew på PressFire.no og la det være med det – dette blir et tettere samarbeid hvor vi stiller redaksjonen til disposisjon for podcasten der det er ønskelig for Rad Crew.

For eksempel skal Erik på besøk i neste episode for å snakke om sin tur til London, der han fikk spille blant annet «No Man’s Sky», og vi vil hjelpe til med innhold der vi kan.

I tillegg skal samarbeidet hjelpe Rad Crew med å få inntekter, og vi skal også se litt på tekniske løsninger rundt selve publiseringen av podcasten sammen. Den eksisterende premium-modellen til Rad Crew vil ikke berøres av samarbeidet.

Sammen står vi sterkere på alle plan, med andre ord.

 
Double Dragon
Også Rad Crew er fornøyde med overgangsvinduet.

- Pressfire har på mange måter fått en ny start i 2016, og vi i Rad Crew syns det er veldig kult å kunne bidra til den nye starten med showet vårt. Det blir en perfekt match, den beste spillduoen siden «Double Dragon», kauker Jostein Hakestad fra podcaststudioet i Stavanger.

- Pressfire leverer alltid en god blanding av innsikt, humor og entusiasme. Pluss at de lukter godt.

Første episode, hvor det snakkes om både flyttingen til PressFire og mye annet snacks (inkludert intervju med Rhianna Pratchett), er ute i dag.

Gjester i studio er ingen ringere enn PressFires Erik og Jarle, og du kan høre den ved å følge denne lenka.