artikkelbilde
Hola folks!

Vi har fått en del henvendelser fra folk i det siste om at det ruller og går elendige annonser i kommentarfeltet rundt omkring på PressFire.no.

Et eksempel:

(DU VIL IKKE TRO hva som skjer om du trykker på bildet! Ingenting!)

Beklager dette! De kommer ikke fra oss. Det er kommentarfelt-folkene i Disqus som plutselig begynte å legge inn annonser i kommentarfeltene vi bruker.

Jeg tok en kikk på det hele da de først startet med praksisen. For å fortsette med gratisversjonen måtte vi ha minst én annonse der. Vi hadde flere valg, og et av de var å ha helt streite tekstannonser. I tillegg kunne vi la de være under kommentarene. Jeg synes det var en grei nok løsning for å få ha systemet gratis.

Men nå har Disqus plutselig endret igjen, og tillater kun click-baity drit om kasinoer og faens oldemor. Tekstannonser var tydeligvis ikke bra nok. Hva skjedde med å ha kule annonser om produkter folk faktisk vil ha? Du veit, sånne annonser som folk faktisk synes er greie?

Gambling-annonser er ikke engang lov i Norge!

Så nå har vi bitt i eplet og betalt for tjenesten. Helt fair enough, det - vi liker Disqus og synes det er veldig lettvint - men de kunne jo vært mer gjennomsiktige og sagt ifra før de bestemte seg for å endre ting. Oh well.

Annonser og hvordan de ser ut er noe vi tar alvorlig, og vi håper dere fortsetter å si ifra om det er noe dere ikke liker med PressFire. Eller liker, da. Det synes vi er kos.

Beklager igjen! Nuss nuss!